Ga naar Homepagina

Permanente make-up Hengelo

Permanente make-up hengelo

Permanente make-up laten zetten in de omgeving van Hengelo?

Bent u het ook zat? Elke ochtend opnieuw minuten lang voor de spiegel staan om uw make-up aan te brengen? Dan is permanente make-up voor u de perfecte oplossing. Schoonheidssalon Mooi Beauty and Wellness gevestigd in de omgeving van Hengelo en wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het zetten van permanente make-up. Wij brengen bijvoorbeeld permanente eyeliners aan of geven uw wenkbrauwen een vollere look met de nieuwste hairstroke techniek. Tijdens een eerste adviesgesprek vertellen we u graag alles over de mogelijkheden en behandelingen.

Meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op
Los s.v.p. onderstaande som op

Mooi Beauty and Wellness een vertrouwd adres voor PMU

Wij begrijpen dat het laten aanbrengen van permanente make-up een grote stap kan zijn. Permanente make-up behandelingen bij Mooi Beauty and Wellness in de omgeving van Hengelo biedt u vele voordelen:

  • Behandeling door een gediplomeerde specialiste
  • U bent verzekerd van een veilige behandeling, want we zijn GGD-gecertificeerd
  • We maken uitsluitend gebruik van goedgekeurde pigmenten apparatuur voor een optimaal resultaat

Tijdens uw eerste afspraak bespreken we de mogelijkheden van permanente make-up en worden uw wensen uitgebreid in kaart gebracht. 4 tot 6 weken na de behandeling, maken we opnieuw een afspraak voor een controle behandeling.

Permanente make-up in Enschede? Mooi Beauty and Wellness

We snappen dat het laten zetten van permanente make-up een grote stap kan zijn. Daarom informeren wij u graag goed en volledig. Tijdens uw eerste afspraak worden de mogelijkheden besproken. Verder is het wellicht prettig om te weten dat permanente make-up behandelingen in onze schoonheidssalon in Enschede GGD-goedgekeurd zijn. Heeft u nog vragen over de behandelingen of wilt u graag een afspraak met ons maken voor een eerste adviesgesprek? Dan kunt u ons bereiken op 0534 3611 88 of stuur een mail naar: info@mooibeautyandwellness.nl.