Ons team

Team

Jolinda de Olde

JolindaEven voorstellen: Jolinda de Olde, eigenaresse Mooi Beauty and Wellness.

Ik ben sinds 1999 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure en sinds 2000 gediplomeerd permanente make-up specialiste.
Mijn opleiding heb ik gevolgd bij het Imko college te Hengelo. En van daaruit ben ik niet meer gestopt met opleidingen en cursussen om mijn kunnen te verbeteren en te verbreden. Na het opdoen van de nodige ervaring ben ik in 2004 gestart met mijn eigen salon.

Met liefde heb ik de salon opgebouwd tot een deskundig instituut voor totale huidverzorging waarbij kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspannen sfeer de belangrijkste uitgangspunten zijn. Mijn hart ligt bij huidverbetering en het zetten van PMU. Maar ook alle andere behandelingen doe ik nog steeds met heel veel plezier!! 
“Ik heb gewoon een geweldig vak.”

Samen met mijn team verwelkom ik u graag bij Mooi Beauty and Wellness!
Daisy Bomkamp

DaisySinds 2016 ben ik afgestudeerd als Allround schoonheidsspecialiste, en sinds 2017 ook gediplomeerd tot basis pedicure. 

Tevens heeft het vak pedicure mij zo aangesproken, dat ik na mijn basis opleiding meteen verder ben gegaan met de opleiding tot medisch pedicure. 


Mijn passie is om mensen met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Door goed voor je uiterlijk te zorgen, voel je je van binnen vaak ook een stuk beter!

Ik hoop u in de toekomst hiermee van dienst te kunnen zijn! 

         DrGrandel-logo-125    pupa-logo-125    jc cnd shellac    logo-magnetic-125    logo nouveaucontour-125    logo-sienna-125                                      

Maak online een afspraak of bel ons: 053 - 436 11 88  |  Webdesign door PS webdesign plus

template-joomspirit