MOO! voor jou

dezaakMoo! Beauty & Wellness is al meer dan 10 jaar gevestigd aan de Brinkstraat 87 in het centrum van Enschede. Wij werken met een specialistisch team om jou de beste kwaliteit op elk vlak van beauty en wellness te bieden.

Moo! is er voor jou, met een team bestaande uit een huidexpert, nagelstyliste, permanent make-up artist en zelfs een cosmetisch arts.

Wij zijn gespecialiseerd in huidverbeteringen en huidverjongende behandelingen. Vraag jouw zorgverzekering naar de vergoedingen op onze behandelingen.

Wil je een afspraak maken of informatie over een behandeling? Bel ons op 053 - 436 11 88 of kom gerust langs. De koffie staat altijd voor je klaar.

GezichtsbehandBij Moo! Beauty en Wellness geniet je optimaal van de rust.

In een ontspannen sfeer kun je onthaasten, uitrusten en bijtanken. Ons enthousiaste team wil jou de juiste aandacht geven, door alleen maar gebruik te maken van de beste producten en onze deskundigheid.

Omdat geen geen huid gelijk is, doen we bij jouw eerste bezoek een huidanalyse. We kijken naar jouw type huid en samen stemmen we de behandeling en ons advies af op jouw huidtype.

De producten die wij in de salon gebruiken zijn volledig op elkaar afgestemd voor een optimaal en gezond resultaat en jou te laten stralen.

Moo! is er voor vrouwen, maar ook voor mannen. We bieden leuke arrangementen voor jou en je vriendin, moeder en dochter, tijdens een zwangerschap of gewoon zomaar, voor juist dat lekkere verwenmoment. We ontvangen jou graag in onze salon!

Lees meer over ons team!

         DrGrandel-logo-125    pupa-logo-125    jc cnd shellac    logo-magnetic-125    logo nouveaucontour-125    logo-sienna-125                                      

Maak online een afspraak of bel ons: 053 - 436 11 88  |  Webdesign door PS webdesign plus

template-joomspirit