Permanente make-up

logo nouveaucontour-250MOO! dat blijft

Jouw wenkbrauwen, ogen en lippen bepalen voor een belangrijk deel jouw uitstraling. Permanente make-up (PMU) is een unieke methode waarbij we de natuur een handje helpen. Wenkbrauwen en lippen kleuren en belijnen we en een eyeliner laat uw ogen meer spreken. Permanente make-up is geschikt voor iedereen die er op alle momenten van de dag verzorgd uit wil zien. Maar ook voor wie dagelijks de wenkbrauwen, eyeliners en lipliners bijtekent. Permanente make-up blijft 3 tot 5 jaar zichtbaar, maar een jaarlijkse touch-up geeft een blijvend mooi resultaat.

Permanente make-up Veilig en hygiënisch
Wanneer men wat ouder is kunnen mooi gevormde wenkbrauwen of strak ingekleurde lippen uw uiterlijk met jaren verjongen! PMU is een veilige methode waarbij door middel van kleine naaldjes pigment in de bovenste huidlaag wordt aangebracht. De pigmenten zijn er in vele kleuren en voldoen aan de allerstrengste kwaliteitseisen. Mooi Beauty and Wellness is gecertificeerd en in het bezit van een GGD-vergunning wat wil zeggen dat er hygiënisch en professioneel gewerkt wordt!

Permanente make-up toepassing
Een permanente make-up aanbrengen lijkt op tatoeëren. Echter, de techniek is anders en de pigmenten zijn anders van samenstelling. En het grootste verschil is dat de PMU in de bovenste huidlaag wordt aangebracht, terwijl een tattoo in een veel diepere huidlaag gaat. Daarom blijft een tattoo levenslang zichtbaar en vervaagt een permanente make-up geleidelijk in de loop van 3 tot 5 jaar.
De permanente make-up wordt aangebracht door middel van een apparaat waaraan een pen is verbonden. In de pen wordt een steriele hygiënemodule met ultradunne naaldjes geplaatst. De pen neemt de pigmenten op en via de naaldjes wordt het pigment in de huid geïmplanteerd. Er worden uiteraard pigmenten gebruikt die voldoen aan de strengste eisen van de Voedsel en Waren Autoriteit. De pigmenten zijn in vele kleuren beschikbaar. Na de behandeling wordt de hygiënemodule weggegooid. De net aangebrachte make-up is de eerste dagen intenser van kleur. Het eindresultaat van de behandeling is na ongeveer een week zichtbaar.

De gemiddelde houdbaarheid van permanente make-up is 3 tot 5 jaar. Wij geven u echter de mogelijkheid om elk jaar uw permanente make-up voor een klein bedrag bij te werken zodat het niet erg kan vervagen en u er altijd mooi uit blijft zien.

Bij ons bent u voor permanente make-up aan het juiste adres;

  • Meer dan 12 jaar gediplomeerd.
  • Jaarlijks bijhouden van masterclasses om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken.
  • Professionele apparatuur (GGD gecertificeerd)
  • Goed gekeurde pigmenten
  • Veel ervaring
  • Hygiensche (GGD gecertificeerd)

Voorafgaande de behandeling wordt een intake gehouden om de opties en uw wensen uitgebreid te bespreken.

Alle prijzen zijn inclusief intake, aftercare zalf en 1 of 2 nabehandelingen.

Eyebrow/wenkbrauw

Wil je voor altijd strakke en goedgevulde wenkbrauwen?

Ingeschaduwde (gekleurde) wenkbrauwen doen we als er meer vorm in de wenkbrauw moet komen maar er al wel “eigen” haar aanwezig is.

De hairstroke is een unieke methode waarbij we net-echt-haartjes creëeren voor een natuurlijk resultaat.

Bekijk hier voor en na foto's van wenkbrauwen!

PMU Eyebrow         ingeschaduwd          € 300,00* 
PMU Eyebrow hairstroke € 325,00*

* Het bijwerken van de permanente make-up binnen 1 jaar kost € 85,00 en het bijwerken binnen 2 jaar kost € 170,00 (alleen als de permanente make-up in onze salon is gezet).

Eyeliners

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken.

Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid.

Bekijk hier voor en na foto's van eyeliners!

PMU Eyeliner         boven  € 150,00
PMU Eyeliner  onder  € 150,00
PMU Eyeliner  onder en boven         € 250,00*

* Alleen als dit in dezelfde behandeling gebeurt.               

Lipliner

Zeg nou zelf, wie wil er nou geen strak lipcontour?

Door het ouder worden verliezen de lippen volume maar ook kleurpigment. We brengen weer kleur!

PMU lipliner  € 350,00
PMU full lips           € 450,00

     
Als u vaak last heeft van een koortslip (herpes simplex virus) dient u 7 dagen voorafgaande de behandeling, te beginnen met een anti koortslipcrème.

Prijzen microblading op aanvraag.

         DrGrandel-logo-125    pupa-logo-125    jc cnd shellac    logo-magnetic-125    logo nouveaucontour-125    logo-sienna-125                                      

Maak online een afspraak of bel ons: 053 - 436 11 88  |  Webdesign door PS webdesign plus

template-joomspirit