Facials

facialUw huid is uniek! DrGrandel-logo-250Daarom behandelen wij u met de exclusieve huidverzorgingsproducten van Dr. Grandel. Dit merk biedt vele mogelijkheden om uw huid tot het gewenste resultaat te behandelen.

Kies zelf uw behandeling uit of overleg met uw specialist wat voor u het beste is.Beautygen Cocoon Lifting

€ 90,- | 90 min.
BEAUTYGEN is een verjongende intensieve behandeling, voor als je de klok een paar jaar terug wil draaien. We activeren het ‘schoonheidsgen’ van de huid door sneeuwalgenextract. Het resultaat is een jonger, strakker en egaler huidbeeld. Door de fluweelzachte texturen en hun heerlijke geur is de behandeling een uniek welzijnsmoment.

Hydro Active
€ 70,- | 75 min.
Droge verwarmingslucht, airconditioners, zonnebaden of een genetisch droog huidbeeld leiden tot sterk vochtverlies. Jouw huid voelt strak aan, jeukt en ziet er droog en schilferig uit. Met HYDRO ACTIVE vullen we de vochtreserves van je huid weldadig bij en we gaan individueel op de behoeften van de wat droge huid in. Een hoogwaardig complex uit algen en zeewater, heerlijk vitaliserend en verfrissend.

Hyaluron Refill Treatment 
€ 70,- | 60 min.
Een absolute tractatie voor de huid. Na een uitgebreide reiniging starten we met het toedienen van hyaluron. Deze vult de vochtlijntjes op en laat jouw huid stralen.

Nutri Sensation
€ 70,- | 75 min.
Versterkt en verstevigt het weefsel, zodat jouw huid er weer strakker en jeugdiger uit ziet. Het garandeert een intensieve verzorging met voedingsstoffen en lipiden om natuurlijke, door ouderdom verzoorzaakte tekorten te compenseren of schade door het milieu te repareren. Verwen jouw huid met deze sensationele en intensieve behandeling.

Sensitive Balance
€ 55,- | 60 min.
Deze behandeling kalmeert de gevoelige en droge huid. Rustgevende plantenextracten en verzorgende natuurolien verzachten irritaties en zorgen voor voldoende vocht. We strijken schilferige plekken glad, verbeteren de huideigen bescherming tegen milieu-invloeden en zorgen voor een prettig en gekalmeerd huidgevoel.

Clear Skin
€ 55,- | 60 min.
Talgoverproductie en oververhoorning kunnen verstopping van de talguitgang veroorzaken. Mee-eters en puistjes zijn het gevolg. SEBOCONTROL normaliseert de bovenmatige verhoorning en gaat de ontstekingen tegen. Het resultaat is een egaal, helder en zuiver huidbeeld.

Skin Performance 3D
€ 85,- | 90 min.
Al vanaf de leeftijd van 35 jaar neemt de hyaluronzuurconcentratie in de huid sterk af. De gevolgen zijn een verlies aan veerkracht en eerste rimpeltjes.
Skin Performance 3D pakt dit proces effectief aan. De innovatieve behandelingstechniek; met ultramoderne producten en afzonderlijke stappen die elkaar opbouwen, garandeert dat de huid maximaal met vocht wordt verzorgd (op korte, middellange en lange termijn). Rimpeltjes en lijnen worden direct en duurzaam....

Beauty X Press
€ 45,- | 45 min.
Moderne vrouwen streven hun doelstellingen vastberaden na. De dagelijkse uitdagingen zijn groot - en de eisen hoog. Met BEAUTY X PRESS begeleiden we deze bruisende lifestyle. Weinig tijd maar toch geen concessies? BEAUTY X PRESS combineert innovatieve werkstoffen met direct zichtbare resultaten tot de verzorgingsformule energie x frisheid x uitstraling.

Men Facial
€ 45,- | 45 min.
Kort maar krachtig, deze intensieve behandeling met produkten speciaal voor de mannenhuid. Goede reiniging, heerlijke massage. Uw huidbeeld wordt gladder en frisser

 

         DrGrandel-logo-125    pupa-logo-125    jc cnd shellac    logo-magnetic-125    logo nouveaucontour-125    logo-sienna-125                                      

Maak online een afspraak of bel ons: 053 - 436 11 88  |  Webdesign door PS webdesign plus

template-joomspirit