Bruidsvisagie

bruiloftOp de mooiste dag van je leven is alleen het allerbeste goed genoeg voor jou!

Daarom kies je voor een professionele en gediplomeerd visagiste. Bij een professionele bruidsvisagie, waarbij wij werken met het merk PUPA, komt veel meer kijken dan bij bijvoorbeeld een dagmake-up; De bruidsvisagie moet helemaal bij je passen qua kleur en vormgeving, de make-up moet foto-technisch zijn en moet minimaal 8 uur houdbaar zijn. Om dit alles en volgens jouw wensen te bereiken is het belangrijk om een paar weken voor de bruiloft een proefsessie te bespreken.

Tijdens deze proefsessie bespreken we de make-up van je keuze en proberen we verschillende stijlen en kleuren make-up, totdat het gewenste resultaat is bereikt. Zo kom je tijdens de dag niet voor verassingen te staan. De bruidsvisagie kan, in overleg, ook aan huis worden gedaan en we kunnen er zorg voor dragen dat op deze mooie dag je moeder, schoonmoeder of andere vrouwelijke familieleden en kennissen er op hun allermooist uitzien.

Proef en bruidsmake-up
(aan huis in Enschede) | € 95,00

Bruidsarrangement | € 250,00
3x gezichtsbehandeling van 45 minuten, 1x wimpers/wenkbrauwen verven, 1x wenkbrauwen epileren, proefmake-up, bruidsmake-up, lipgloss.

         DrGrandel-logo-125    pupa-logo-125    jc cnd shellac    logo-magnetic-125    logo nouveaucontour-125    logo-sienna-125                                      

Maak online een afspraak of bel ons: 053 - 436 11 88  |  Webdesign door PS webdesign plus

template-joomspirit